Dissabte, Buffalo Bill serà sobre l'escenari del Teatre El Goula

Dilluns, 24 d'octubre de 2022 a les 09:00

Ramon Madaula interpreta a Buffalo Bill a Barcelona el mític heroi nord-americà en un muntatge on serà entrevistat per la periodista de TV3 Raquel Sans.

Dissabte, 29 d'octubre, el teló del Teatre El Goula s'aixecarà perquè es passegi per l'escenari Buffalo Bill, mític explorador de l'època de la colonització dels Estats Units i cèlebre caçador de búfals. Encarnat en l'actor Ramon Madaula, el personatge serà entrevistat per la periodista Raquel Sans.

Junts, Madaula i Sans, interpretaran l'obra Buffalo Bill a Barcelona (20 h) en un diàleg on la presentadora del telenotícies de TV3 i excorresponsal als Estats Units provarà d'entendre la personalitat real de la figura que s'amagava darrere l'home rude i viril que encarnava Buffalo Bill.

El motiu de l'entrevista és la visita real que Buffalo Bill va fer a Barcelona a finals de 1889 acompanyat del circ que havia fundat i on recreava el mite de la conquesta de l'oest nord-americà amb cowboys, indis, cavalls, búfals i bisons. Un espectacle que, a Barcelona, no va tenir la rebuda que s'esperava.

L'obra, escrita per Madaula, està dirigida per Mònica Bofill, qui ja va dirigir el muntatge Els Brugarol, el qual també es va veure a Begues l'any passat i que també va ser protagonitzada per l'actor.

Les entrades per a Buffalo Bill a Barcelona tenen un preu de 12,10 euros anticipada (només en línia al web del Centre Cívic El Roure), i de 13,10 euros a taquilla (pagament només amb targeta bancària).

Darrera actualització: 21.10.2022 | 11:18