Dissabte se celebrarà la Caminada per l'ELA suspesa al juny per l'onada de calor

Dimecres, 7 de de setembre de 2022 a les 09:00

Les persones que no es van inscriure al juny a la Caminada i que vulguin prendre part en la de dissabte, s'hi podran apuntar a la plaça de l'Ajuntament, el mateix dia de l'activitat, a partir de les cinc de la tarda.

Aquest dissabte, 10 de setembre, tindrà lloc la Caminada per l'ELA que estava programada per al passat 19 de juny, però que es va haver de suspendre per l'elevat risc d'incendi i per l'onada de calor que es va viure aquells dies.

Les inscripcions realitzades al juny seran vàlides per a la Caminada de dissabte. Les persones que no s'hi van apuntar llavors i hi vulguin participar, es podran inscriure a partir de les 17 h, el mateix dissabte, a la plaça de l'Ajuntament.

La Caminada consistirà en un itinerari circular, amb sortida i arribada a la plaça de l'Ajuntament, i que passarà per les Planes i la Clota. El preu de la inscripció és de 5 € (inclou una samarreta de l'activitat).

La Caminada per l'ELA és una acció solidària per recaptar diners per a la investigació de l'esclerosi lateral amiotròfica. L'esdeveniment compta amb la col·laboració del col·lectiu ciutadà Salta per l'ELA i de la Fundació Miquel Valls.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 08:43

Imatges

Caminada per l'ELA