Dissabte s'obre la piscina descoberta

Dilluns, 14 de juny de 2021 a les 09:00

La instal·lació estarà disponible fins al 5 de setembre entre les 10.30 h i les 20 h. Per usar-la no caldrà demanar cita, però sí que serà necessari mantenir les mesures sanitàries bàsiques dins l'equipament esportiu municipal.

Dissabte, 19 de juny, s’obre la piscina descoberta. Fins al 5 de setembre, la instal·lació estarà disponible entre les 10.30 h i les 20 h. De moment no caldrà fer reserva per usar-la, però l’aforament serà del 70% tal com marquen les mesures anticovid en vigor.

Això sí, es continuarà mesurant la temperatura corporal abans d’entrar a la Piscina Municipal, seguirà sent obligatori posar-se hidrogel a les mans en entrar a les instal·lacions, i la mascareta seguirà sent obligatòria en tot el recinte excepte dins la piscina o a la gespa prenent el sol.

A la gespa, les persones usuàries s’hauran d’agrupar en grups bombolla i hauran de mantenir una distància de seguretat d’un mínim d’un metre i mig amb altres bombolles. Es podran fer servir els vestidors, però mantenint l’aforament i seguint les normes marcades.

Com a normes generals, des de la Piscina Municipal es recorda que dins la instal·lació no es podrà menjar ni beure (excepte aigua) ni tampoc portar material extern (cadires, xurros, gandules, pilotes...) En cas de necessitar material auxiliar de flotació, la Piscina el pot deixar.

Darrera actualització: 11.06.2021 | 11:39