Diumenge, mulla't per l'esclerosi múltiple a la Piscina Municipal

Dimecres, 6 de de juliol de 2022 a les 09:00

D'onze del matí a dues de la tarda, a la Piscina Municipal es podrà adquirir els productes de marxandatge de la campanya solidària i hi haurà activitats a càrrec de la Coral Montau, el Grup Sardanista de Begues, la Comissió de la Gent Gran i del personal del mateix equipament esportiu.

Un any més, la Piscina Municipal tornarà a acollir la campanya solidària del Mulla't per l'esclerosi múltiple, una activitat que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple arreu del país. Serà diumenge, 10 de juliol, entre les onze del matí i les dues de la tarda.

La jornada comptarà amb una sèrie d'activitats a càrrec de diverses entitats de Begues. Així, a les onze del matí hi haurà una classe magistral de zumba dirigida per personal de la Piscina. Una hora més tard la Coral Montau oferirà un recital.

A la una de la tarda, el Grup Sardanista de Begues organitzarà una sardana de germanor que finalitzarà amb una capbussada col·lectiva per concloure un esdeveniment que també comptarà amb la col·laboració de la Comissió de la Gent Gran.

Durant la jornada es podran adquirir els productes de marxandatge de la campanya d'enguany, els quals consisteixen en samarretes, tovalloles o bosses, entre altres. I al web del Mulla't per l'esclerosi múltiple també es pot fer un donatiu econòmic.

Darrera actualització: 05.07.2022 | 10:27