Diumenge, punt de venda del 'Mulla't' davant Cal Pere Vell

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 09:00

De 10 a 14 h, a la carpa es podran adquirir els productes de marxandatge de la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple i també obtenir informació sobre com contribuir a la recaptació de fons per a la investigació d'aquesta malaltia neurològica crònica que afecta unes 9.000 persones a Catalunya.

Diumenge, 11 de juliol, davant Cal Pere Vell s'ubicarà una carpa de venda de productes de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' que organitza cada any la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La carpa es podrà trobar entre les 10 i les 14 h.

A la carpa s'hi podrà trobar informació sobre com fer donacions o comprar els productes de marxandatge de la campanya, els quals que compten enguany amb la imatge gràfica creada per la dissenyadora Judith Canela estampada en tovalloles, samarretes o bosses, entre altres.

L'esclerosi múltiple afecta unes 9.000 persones a tot el país. Es tracta d'una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central i que es diagnostica més en dones que en homes.

Darrera actualització: 05.07.2021 | 19:44