Diumenge se celebra a Begues la 8a Trobada de Vehicles Clàssics

Dimarts, 8 de novembre de 2022 a les 09:00

A partir de les 10 h, els vehicles participants a l'esdeveniment organitzat pels Amics dels Vehicles Clàssics de Begues es mostraran al carrer Alp, davant el Club de Begues. Dins l'entitat es podrà admirar una exposició de motos.

Diumenge, 13 de novembre, torna la Trobada de Vehicles Clàssics de Begues. Després de dos anys de no organitzar-se a causa de la pandèmia de covid, el carrer Alp tornarà a acollir la mostra de cotxes i motos de més de trenta anys.

A la Trobada, la qual arriba a la vuitena edició, s'esperen més de mig centenar de vehicles provinents de diverses poblacions del voltant de Begues, els quals es mostraran al carrer Alp, just davant del Club de Begues. Dins l'entitat es podrà veure també una exposició de motos.

L'esdeveniment començarà a les 10 h amb un esmorzar davant el Club de Begues, un esmorzar que serà gratuït per als 100 primers vehicles participants. A les 11 h hi haurà el sorteig de productes cedits pels col·laboradors de la Trobada.

Tot i que no és obligatòria, des de l'entitat organitzadora de la Trobada, els Amics dels Vehicles Clàssics de Begues, demanen que qui hi vulgui participar que ho comuniqui al correu electrònic avcbegues@gmail.com o al telèfon 679 044 772.

Darrera actualització: 08.11.2022 | 09:05

Imatges