Diumenge se celebrarà la 23a Caminada de Festa Major

Dimarts, 24 de gener de 2023 a les 09:00

La Caminada, consistent en un únic circuit d'11 quilòmetres, tindrà lloc en el marc de la Festa Major d'Hivern després que l'activitat es suspengués a l'estiu a causa de l'onada de calor que es vivia aleshores.

Diumenge, 29 de gener, se celebrarà la 23a edició de la Caminada de Festa Major. Serà en el marc de la Festa Major d'Hivern, després que aquesta activitat s'hagués de suspendre al juliol (durant la Festa Major d'estiu) a causa de l'onada de calor que es vivia aleshores.

A diferència de la Caminada prevista a l'estiu, que tenia dos circuits de 13 i 8 quilòmetres, l'activitat de diumenge vinent només en tindrà un d'11 quilòmetres. La sortida serà a les 9.30 h des de l'avinguda Sitges i les inscripcions es formalitzaran des de mitja hora abans i al mateix lloc.

Des de l'avinguda Sitges s'anirà en direcció a Cal Gepis i es passarà pel carrer de la Salut, al barri de Cal Vidu, i per les Planes. Així s'arribarà al Pla de les Bruixes i es continuarà pel camí recuperat pel Centre d'Estudis Beguetans (CEB) cap a la Penya Cabridera i la Creu de la Clota.

Des de la collada de la Clota es pujarà fins a la carena de les Agulles per iniciar el descens en direcció a Puig Moltó i Pou Verdaguer de manera que, un cop creuada la pista de la Plana Novella, es continuarà pel Camí de Sitges i en direcció al punt d'arribada de l'avinguda Sitges.

Avituallament a l'arribada i sorteig

Hi haurà un avituallament líquid a l'arribada i es repartirà fruita, però no gots ni ampolles de plàstic. Per aquest motiu, es recomana que cada participant porti les seves provisions d'aigua, a més de bastons de caminar i mòbil per una possible emergència.

En finalitzar la Caminada, es realitzarà un sorteig de diversos obsequis dels patrocinadors a través del número del braçalet que es lliurarà a la sortida a tota persona participant i que haurà de conservar fins al final.

Darrera actualització: 23.01.2023 | 11:13

Imatges