Diumenge, torna la trobada de percussió dels Timbalers de Begues

Dijous, 9 de de desembre de 2021 a les 09:00

La quarta edició del Festival Begues Percussió comptarà amb la participació de set colles que desfilaran des de la plaça de l'Ajuntament fins al passeig de l'Església, on oferiran diverses actuacions.

Els Timbalers de Begues organitzaran diumenge, 5 de desembre, la quarta edició del Festival Begues Percussió. Després d'un any sense poder-la celebrar per culpa de la pandèmia de covid, els carrers més cèntrics del municipi tornaran a vibrar amb els ritmes dels timbals.

La trobada, en la que participaran set colles provinents de municipis molt propers a Begues (vegeu cartell adjunt), començarà a les 11 h amb una rua que sortirà des de la plaça de l'Ajuntament i que recorrerà el carrer Major i el passeig de l'Església, fins al temple de Sant Cristòfol.

Davant l'església, cada grup executarà una actuació en estàtic i, en acabar, totes les formacions participants oferiran una interpretació conjunta que posarà el punt final a la trobada cap a les 14 h i que tindrà com a colofó un dinar de germanor entre totes les colles.

Darrera actualització: 09.12.2021 | 09:05

Imatges

Cartell de la quarta edició del Festival Begues Percussió