Divendres, torna l'acte d'encesa dels llums de Nadal

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 09:00

Tots els infants estan convidats a prémer el botó màgic que omplirà els carrers de Begues de llum i il·lusió (passeig de l'Església, 18 h).

Tots els infants de Begues estan citats divendres, 3 de desembre (18 h), a un acte molt especial que tindrà lloc al passeig de l'Església: l'encesa dels llums de Nadal. Després d'un any sense poder fer-ho per culpa de la pandèmia de covid, els nens i nenes del municipi podran tornar a prémer el botó màgic que omplirà de color i màgia els carrers de Begues.

Com és habitual en els darrers anys, els carrers de Begues estaran il·luminats per una seixantena de punts de llum formats amb tecnologia LED. És una manera de fer compatible l'ambient nadalenc al municipi amb un consum responsable i reduït d'energia, amb un menor impacte ambiental.

A més, grans i petits també podran penjar els seus desitjos per a l'any vinent en unes targetes que es penjaran a l'arbre dels bons propòsits que està instal·lat al mateix passeig de l'Església, davant Cal Pere Vell. Uns desitjos que decoraran aquest arbre en un Nadal que a Begues esperem amb moltes ganes i il·lusió.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 10:11