El 29 d'octubre, Buffalo Bill trepitjarà l'escenari del Teatre El Goula

Dijous, 15 de de setembre de 2022 a les 09:00

Buffalo Bill a Barcelona, interpretat per Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans, serà un dels muntatges que es podrà veure aquesta tardor a Begues. Sobre l'escenari del Goula també actuaran el Cor Vivace (12 de novembre) i Roger Pera (18 de novembre). El 9 d'octubre, tornarà al Parc de la Costeta el cicle Poesia als parcs.

La programació cultural a Begues per a aquesta tardor es presenta molt variada, amb propostes de teatre, música i poesia que es desenvoluparan al Teatre El Goula i al Parc de la Costeta.

En el primer cas, el 29 d'octubre es podrà veure el muntatge Buffalo Bill a Barcelona, una obra escrita i interpretada per Ramon Madaula i per la periodista i presentadora del Telenotícies de TV3 Raquel Sans.

Madaula, que tornarà a Begues després de l'èxit de Els Brugarol, es posarà en la pell del llegendari caçador de búfals durant la seva estada a Barcelona el 1899 i serà entrevistat per la reportera interpretada per Sans.

Per altra banda, el 12 de novembre, l'escenari del Goula acollirà un recital del Cor Vivace, una formació del barri barceloní de Gràcia que cantarà temes de pel·lícules prou conegudes com Hello, Dolly!Sister act, Moulin Rouge o Mamma mia, entre altres.

El grup, format per un centenar de cantaires, disposa d'un repertori que es basa íntegrament en temes de música moderna i pop, acompanyades sovint de coreografies.

Poesia als Parcs

El Parc de la Costeta, com a espai de la Xarxa de Parcs Naturals, tornarà a ser l'escenari del cicle poeticomusical Poesia als parcs que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diversos ajuntaments de la demarcació, com el de Begues.

Així, el 9 d'octubre, a les 12 h, Sònia Moll i Mireia Casanyes llegiran els versos d'Escriure al bosc, amb l'acompanyament musical de Xantal Rodríguez, del Remei de Ca la Fresca.

Musical de Roger Pera

Finalment, el 18 de novembre, el teló del Goula es tornarà a aixecar per acollir Èxit, el musical de la meva vida, interpretat per Roger Pera. L'obra, basada en el llibre autobiogràfic del mateix títol, s'emmarca en les accions del Pla Local de Prevenció de les Addiccions.

En aquest muntatge, Roger Pera fa un repàs a la seva vida combinant els bons moments amb els dolents i, a través de la música, explica la seva trajectòria professional i personal, amb la baixada als inferns que va suposar l'addicció a la cocaïna i la seva rehabilitació.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 11:14