El 5 de setembre, nova donació de sang a l'Escorxador

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 09:00

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits serà a Begues aquest diumenge entre les 10 i les 14 h. Per a donar sang cal haver reservat cita (ja esgotades) al web del Banc de Sang.

Aquest diumenge, 5 de setembre, hi haurà a Begues una nova jornada de donació de sang per a la qual ja no queden places disponibles. Serà, com d'habitud, a l'Escorxador entre les 10 i les 14 h.

De sang sempre se'n necessita, però des del Banc de Sang recorda que, durant l'estiu, les donacions baixen un 30% (ja que s'alteren les rutines personals) però els pacients en continuen necessitant per als seus tractaments.

A més, el Banc de Sang també apunta que les diferents onades de la covid-19 estan incrementant aquesta necessitat de sang, fins al punt que les transfusions han augmentat un 10% respecte a l'estiu del 2019.

Per tot això, el Banc de Sang convida tothom a donar sang, especialment a aquelles persones que ho fan per primer cop. De fet, pot donar sang qualsevol persona d'entre 18 i 70 anys que tingui bona salut i pesi més de 50 quilos.

Darrera actualització: 01.09.2021 | 09:23