El Begues Jazz Camp torna a omplir el municipi de música

Dimarts, 26 de de juliol de 2022 a les 11:00

Can Rigol acollirà de l'1 al 5 d'agost les classes d'aquest seminari l'alumnat del qual oferirà recitals cada vespre al passeig de l'Església. El campus s'inaugurarà diumenge amb un concert gratuït a Can Rigol i clourà amb un altre dels professorat, dissabte de la setmana vinent al Teatre El Goula (entrada, 10 €).

Del 31 de juliol al 6 d’agost, la casa de colònies Can Rigol tornarà a acollir el Begues Jazz Camp, el seminari musical que, després de dos anys de no fer-se a causa de la pandèmia de covid, recupera ara tota la seva essència.

El campus s’inaugurarà diumenge amb un concert gratuït a Can Rigol. I cada vespre (fins al 5 d’agost inclòs), l’alumnat oferirà un recital al passeig de l’Església. Uns recitals que continuaran a la casa de colònies amb les clàssiques jam sessions (sessions improvisades).

El Begues Jazz Camp finalitzarà dissabte, 6 d’agost, amb un concert del professorat al Teatre El Goula (21 h). Hi participaran Jesse Davis (saxo), Michael Kanan (piano), Jaume Llombart (guitarra), Felix Moseholm (contrabaix), Jordi Rossy (bateria) i Carme Canela (veu). L’entrada sense reserva costarà 10 euros.

Darrera actualització: 28.07.2022 | 09:44