El beguetà Vicenç Yll publica el llibre 'Wellness financer'

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 09:00

El pedagog, innovador i formador, que ha coescrit l'obra juntament amb l'assessor financer Jordi Martínez, hi presenta el canvas financer, una eina per identificar i gestionar les despeses domèstiques i millorar així també el benestar físic i emocional. El llibre es presentarà a la Biblioteca La Ginesta el 5 d'abril.

El beguetà Vicenç Yll Escot és el coautor del llibre Wellness financer, una obra publicada recentment en la qual s’ofereixen eines pràctiques per a la gestió de les finances personals. El llibre es presentarà a la Biblioteca La Ginesta el 5 d’abril.

Yll, pedagog de formació i que ha escrit el llibre amb l’assessor financer Jordi Martínez Llorente, presenta a l’obra el canvas de les finances personals, una eina creada pels autors amb la qual es visualitza de forma senzilla la situació de l’economia domèstica.

L’objectiu del canvas financer no és només entendre i gestionar l’economia domèstica, sinó també assolir un equilibri entre les finances i el benestar físic i emocional. Això s’aconsegueix en identificar quines despeses generen felicitat i quines son prescindibles.

Intel·ligència artificial a l’escola

Paral·lelament a la publicació del llibre, Yll, que també és innovador i formador, ha posat en marxa un projecte d’intel·ligència artificial per a centres d’educació. Anomenat Megaprofe, es tracta d’una plataforma que genera recursos pedagògics per a docents.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 09:12