El cap de setmana, jornada esportiva per a totes les edats a la Zona Esportiva Municipal

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 09:00

La jornada tindrà lloc dissabte a la tarda (de 14 a 19 h) i diumenge al matí (de 9 a 13 h). També hi haurà un partit de futbol i campionats de bitlles catalanes i de pàdel. Per a aquestes tres activitats cal inscripció prèvia. Dissabte al matí (de 10 a 14 h), a més, hi haurà un taller i torneig d'skate i scooter.

A la Zona Esportiva Municipal s'organitzarà aquest cap de setmana una jornada esportiva adreçada a persones de totes les edats i en la qual es podran practicar modalitats i proves que, en la majoria dels casos, no són les més habituals o conegudes. Serà dissabte de 14 a 19 h i diumenge de 9 a 13 h.

Així, qui s'acosti a la jornada podrà practicar el tir amb arc, el frisbee golf, la punteria de futbol i tenis, el golbol, el golf i circular en un circuit de karts. A més, dissabte també tindrà lloc un partit de futbol entre persones adultes i infants (16 h).

Qui vulgui jugar aquest partit (organitzat pel CF Begues), cal que s'hi apunti al whatsapp 689 378 370. També caldrà apuntar-se en aquest número a qui vulgui participar en el torneig de bitlles catalanes de diumenge (9.30 h) que organitzaran els Amics Franco Catalans de Begues.

El mateix dia i a la mateixa hora, a la Piscina Municipal hi haurà un torneig de pàdel per al qual també cal apuntar-se al mateix whatsapp anterior. La inscripció per a aquest torneig és d'un euro per a les persones que no siguin sòcies de la Piscina. Per a les que sí que ho siguin, participar-hi serà gratuït.

Taller i torneig d'skate i scooter

La jornada que sí serà especialment per a joves (a partir de 12 anys) serà el taller i torneig d'skate i scooter que tindrà lloc el dissabte al matí a l'skatepark (de 10 a 14 h). Serà una activitat lliure que comptarà amb dues hores de taller i una competició posterior.

Darrera actualització: 16.11.2021 | 09:46