El carro de la Damm torna a Begues pels Tres Tombs

Dimarts, 28 de gener de 2020 a les 09:00

El carruatge ja va venir en l'edició del 2018 d'una festa organitzada pels Amics del Cavall de Begues que enguany tindrà lloc aquest diumenge, 2 de febrer.

El carro de la cervesera Damm tornarà a Begues per la festa dels Tres Tombs, la qual tindrà lloc diumenge, 2 de febrer, gràcies a l'associació Amics del Cavall de Begues i on participaran una vuitantena de carruatges i mitja dotzena de cavalleries.

L'activitat començarà a les 10 h amb la concentració dels participants a Can Térmens, on se'ls oferirà un esmorzar. Després començarà una desfilada pels carrers més cèntrics del municipi que culminarà al passeig de l'Església.

Cap a les 13 h hi haurà la tradicional benedicció dels animals (tant dels equins com de les mascotes de la població en general) davant l'església de Sant Cristòfor. També hi haurà ponis per als més petits.

El carro de la Damm, arrossegat per quatre cavalls i ple d'antics barrils de cervesa, és un habitual dels Tres Tombs, especialment de Barcelona i municipis propers, i repetirà visita a Begues després de la del 2018.

Els Tres Tombs és una festa que se celebrava arreu de Catalunya amb motiu de Sant Antoni Abat, protector dels animals. L'esdeveniment també és un homenatge als antics traginers i al col·lectiu agrícola de la Catalunya rural.

Darrera actualització: 29.01.2020 | 09:08