El Centre Cívic El Roure acull una exposició sobre consum responsable

Dimarts, 30 d'abril de 2024 a les 09:00

Consum conscient és una mostra de la Diputació de Barcelona que pretén dotar al jovent d'eines per convertir-se en persones consumidores responsables. Es podrà veure al vestíbul de l'equipament fins al 6 de maig.

El vestíbul del Centre Cívic El Roure acull fins dilluns, 6 de maig, l’exposició Consum conscient, un muntatge de la Diputació de Barcelona adreça especialment al jovent amb l’objectiu de donar-los a conèixer els aspectes més bàsics i útils a l’hora de consumir responsablement.

La mostra introdueix aquests aspectes de manera lúdica, mitjançant una realitat paral·lela i amb un llenguatge ple de vocables inventats, de forma que el jovent sigui conscient del seu paper com a persones consumidores tot coneixent els seus drets i deures.

Així, a Consum conscient es transmet l’aprenentatge d’aspectes com la informació abans de consumir un producte o servei, la lectura atenta de contractes, garanties o altres documents, la importància de guardar els comprovants, els tiquets o les factures, i com fer reclamacions.

D’aquesta manera, l’exposició vol incidir directament en l’educació del jovent sobre el consum responsable amb la voluntat d’ajudar-los a ser conscients del seu paper com a persones consumidores.

Darrera actualització: 26.04.2024 | 11:07