El ciclista beguetà Bernat Font renova per l'equip irlandès EvoPro Racing

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 09:00

Aquest és el segon conjunt de caràcter professional de l'esportista beguetà, després d'haver passat pel 303 Project dels Estats Units.

El ciclista de Begues Bernat Font ha renovat una temporada més amb l'equip EvoPro Racing. Aquesta serà la segona campanya de l'esportista beguetà amb el conjunt irlandès, després d'haver estat com a professional amb el 303 Project dels Estats Units.

L'any passat, el ciclista beguetà va participar en només cinc proves a causa de les restriccions causades per la pandèmia de la covid. Dues competicions van tenir lloc a l'estat espanyol, dues més a França i una altra a Bèlgica. La millor posició va ser el 26è lloc a la Villafranca-Ordizia.

La progressió de Font en el ciclisme s'ha basat en un treball constant des de ben jove. De fet, el 2011 ja es va proclamar subcampió d'Espanya júnior per equips i en contrarellotge quan militava a les files del Cerámicas Onda de Castelló.

El 2014 i com a membre de l'equip francès GSC Blagnac, el ciclista beguetà es va proclamar campió de Catalunya en contrarellotge i el 2017 va ser considerat com un dels 21 millors ciclistes del món en la categoria sub23 i va fer el salt a l'àmbit professional.

Darrera actualització: 26.02.2021 | 10:20