El Club Excursionista de Begues reprèn els cursets d'espeleologia

Dimecres, 12 de maig de 2021 a les 09:00

L'entitat té en marxa actualment un grup al que oferirà fins al juny formació teòrica i pràctica. Entre juny i juliol realitzarà un altre curset a l'alumnat de l'Institut de Begues.

El Club Excursionista de Begues ha reiniciat una de les seves activitats de formació més exitoses: els cursets d'iniciació a l'espeleologia. Des de finals d'abril, l'entitat té en marxa un grup amb el qual realitzaran classes teòriques i pràctiques en diversos avencs fins a principis de juny.

Entre juny i juliol, l'entitat realitzarà un altre curset similar al primer però format completament per estudiants de l'Institut de Begues. En ambdues formacions s'oferirà instrucció sobre material, tècniques de progressió i prevenció d'accidents, entre altres matèries.

El Centre Excursionista també ha tingut en compte les mesures sanitàries per prevenir els contagis de la covid-19. Així, es pren la temperatura a totes les persones participants, les quals han d'usar la mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic i guants.

A més, l'entitat cedeix a cada persona participant tot l'equip perquè l'usin de forma individual i exclusiva. Un cop acabat el curset de formació, tot aquest equip es desinfecta adequadament perquè pugui tornar a ser usat de forma segura i sense risc.

A banda d'aquests cursets, l'entitat ja té preparat el calendari d'activitats per a la resta de l'any. Entre d'altres destaquen el monogràfic sobre descens d'engorjats previst per al juny, i les classes de perfeccionament i de primers auxilis programades per al segon semestre de l'any. Per a més informació, cal enviar un correu a clubexcursionistabegues@gmail.com.

Darrera actualització: 11.05.2021 | 20:14