El Club Rítmica Begues torna a celebrar el trofeu La Miranda

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 09:00

En la tercera edició d'aquesta competició, que tindrà lloc dissabte al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi, participaran gimnastes de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet d'una trentena de clubs de Catalunya.

El Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi tornarà a veure la millor pedrera de Catalunya de gimnàstica rítmica. I és que dissabte se celebrarà a l'equipament esportiu el tercer trofeu La Miranda, organitzat pel Club Rítmica Begues, en la modalitat individuals.

Prop de 200 gimnastes de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet de gairebé una trentena de clubs es donaran cita a Begues entre les 9 i les 17 h en una competició que ja s'ha fet un lloc en calendari nacional de la gimnàstica rítmica.

De 9 a 12 h actuaran les infantils A, benjamí A i B i les cadets B. També hi haurà una exhibició a càrrec del Club Escola Rítmica Castelldefels. A la tarda serà el torn dels alevins A i B, les cadets A i les infantils B i hi haurà l'exhibició del Vallesà de Rítmica Cardedeu.

L'entrada dels espectadors tindrà un cost de 3 euros que inclou 10 participacions en una rifa que tindrà lloc en finalitzar la competició.

El 31 de maig se celebrarà el quart trofeu La Miranda, en la modalitat de conjunts. Les inscripcions ja estan exhaurides.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 11:55