El Consorci de Turisme del Baix Llobregat sorteja escapades per la comarca

Dilluns, 21 d'agost de 2023 a les 09:00

En el marc de la campanya d'estiu, el Consorci presenta al seu web més d'un centenar de propostes turístiques a la comarca, per a totes les edats i de tota mena.

Fer una via ferrada, visitar un edifici de Gaudí, descobrir espais naturals sorprenents o sopar en un restaurant amb veritables productes de proximitat són algunes de les més de cent propostes que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat presenta per a aquest estiu.

En el web del Consorci es pot trobar una completa i variada oferta d’activitats per gaudir arreu de la comarca i per a totes les edats, des dels amants de l’aventura i l’adrenalina, pels apassionats de la natura o la cultura, per als gurmets o per als que busquen tranquil·litat.

A més, en el mateix web es pot participar en un sorteig de diverses escapades al Baix Llobregat, concretament d'una nit amb esmorzar en un hotel de Castelldefels; una visita a les Coves Montserrat de Collbató; un àpat en un  restaurant de Castellví de Rosanes; una visita i degustació en un celler d’aquesta població; i un passeig en barca de rem i amb cotxes de pedals al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, dona a conèixer i promociona els principals atractius de la comarca amb l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament del territori, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i impulsar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 20.08.2023 | 22:06