El Cor de Caramelles de Begues actuarà dissabte a L'Auditori de Barcelona

Dilluns, 15 d'abril de 2024 a les 09:00

La formació de Begues participarà en la presentació de la cantata El jove Josep Anselm Clavé, una peça composta amb motiu del bicentenari del naixement del fundador d'aquest moviment coral i en la representació de la qual prendran part més de 800 joves de tot Catalunya.

El Cor de Caramelles de Begues cantarà dissabte, 20 d'abril, a L'Auditori de Barcelona (12 h). Ho farà en el marc de la presentació de la cantata El jove Josep Anselm Clavé, una peça composta amb motiu del bicentenari del naixement del fundador de les primeres societats corals que porten el seu nom.

Precisament, l'entitat beguetana, formada íntegrament per homes, participarà en la cantata com a representant de les primeres corals claverianes que van aparèixer a Catalunya, mentre que la Joventut Tianenca, formació mixta (homes i dones), ho farà com a exemple d'un cor claverià actual.

La cantata és una obra de la compositora Andrea de Escalada, una peça que repassa la vida i obra d'Anselm Clavé i que serà representada per més de 800 joves procedents de conservatoris i escoles de música d'arreu del país. L'espectacle ha estat coproduït pel Departament d'Educació de la Generalitat i la Federació de Cors de Clavé.

Darrera actualització: 15.04.2024 | 09:14