El Cor de Caramelles de Begues i les Veus de Primavera s'escoltaran aquest cap de setmana

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 09:00

El Cor de Caramelles cantarà dissabte cançons de primavera i cobles satíriques i humorístiques a diversos barris de Begues, mentre que diumenge ho farà al carrer Major. El mateix diumenge es podran escoltar les cançons de primavera de les Veus de Primavera. Totes dues formacions actuaran davant l'església de Sant Cristòfol cap a la una de la tarda de diumenge.

Com mana la tradició, aquest Dissabte de Glòria i Diumenge de Pasqua les caramelles tornaran a escoltar-se pels carrers de Begues. I, com va passar l'any passat, ho faran amb veus masculines però també amb femenines.

Dissabte, 8 d'abril, el Cor de Caramelles de Begues (entitat formada únicament per homes) cantarà cançons de primavera i coples satíriques i humorístiques, amenitzada amb alguna sardana i algun vals modificat.

Com a novetat, enguany estrenaran una havanera especial basada en Bartomeu el portuguès, del grup català de música folk i tradicional d'arreu del món El pony pisador.

El Cor de Caramelles de Begues actuarà dissabte a partir de les tres de la tarda als barris de Campamà, la Barceloneta i Cal Viudo. L'actuació finalitzarà cap a les vuit del vespre amb una cantada a la plaça de l'Ajuntament.

Els prop de 40 membres del Cor de Caramelles de Begues tornaran a cantar l'endemà diumenge, 9 d'abril, a partir de les deu del matí a diferents indrets del carrer Major. L'actuació finalitzarà cap a la una de la tarda davant l'església de Sant Cristòfol.

Participació de les Veus de Primavera

Tal com va passar l'any passat, en aquesta actuació també participaran les Veus de Primavera, un grup de caramelles format per una cinquantena de dones que interpretaran cançons populars i tradicionals dedicades a la primavera.

Les Veus de Primavera, que enguany presentaran dos temes nous, actuaran prèviament el mateix diumenge (a les dotze del migdia) pel carrer Major

Darrera actualització: 03.04.2023 | 16:58

Imatges