El Cor de Caramelles torna aquest cap de setmana als carrers del municipi

Dilluns, 11 d'abril de 2022 a les 09:00

L'entitat, Premi Ànima Beguetana a proposta popular, actuarà aquest proper dissabte a les 20 h a la plaça de l'Ajuntament i diumenge a les 13 h davant l'església de Sant Cristòfor. La cita d'enguany, a més, comptarà amb una sorpresa en clau femenina.

Després del parèntesi provocat per la pandèmia de covid-19, aquesta Pasqua el Cor de Caramelles de Begues tornarà als carrers del municipi dissabte diumenge amb les seves cançons de primavera i el seu repertori de cobles satíriques, punyents i sempre divertides.

L'entitat, formada únicament per homes, no deixarà ningú indiferent amb les composicions sobre la vida política, social i amorosa del darrer any dels beguetans i les beguetanes, però sense oblidar les tradicionals cançons, valsos i sardanes que conformen el repertori.

Dissabte, les veus masculines es podran gaudir a diversos indrets de Begues entre dos quarts de quatre de la tarda i les nou del vespre. Cap a les vuit del vespre, però, la formació oferirà un petit recital a la plaça de l'Ajuntament, en el qual no hi faltaran les peces més mordaces referents a l'actualitat política i social del poble.

Diumenge, l'actuació de l'entitat flamant Premi Ànima Beguetana a proposta popular tindrà lloc a la una del migdia davant l'església de Sant Cristòfor, després d'un recorregut que els haurà dut a diferents masies i domicilis de Begues des de les deu del matí.

L'actuació de diumenge davant de l'Església comptarà enguany amb una sorpresa que es presenta en clau femenina i sota el nom de Les veus de primavera. En un àmbit tradicionalment reservat als homes, el Cor de Caramelles anuncia la cita d'enguany amb cert aire de misteri i amb un títol prou explícit: Caram!Elles. 

Darrera actualització: 13.04.2022 | 14:17