El curs escolar 2021-2022 comença a Begues amb normalitat

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 09:00

1.318 alumnes enceten l'any lectiu en un curs encara marcat per les mesures anticovid i amb l'Institut de Begues batent rècord de matriculacions.

Un total de 1.318 alumnes inicien avui a Begues el curs escolar 2021-2022. La xifra és un 1,86% inferior a la de l'any passat, sent el quart any consecutiu que disminueix. Es tracta d'una tendència generalitzada arreu de Catalunya a causa del canvi demogràfic que experimenta el país.

Tot i això, a l'Institut de Begues aquest curs baten rècords de matriculacions. Enguany el centre té 254 alumnes inscrits, cosa que l'obliga a doblar les línies a segon i quart d'ESO i a triplicar-les a primer i a tercer d'ESO, a més d'augmentar també el nombre de docents.

A la Llar d'Infants El Guinyol també tenen aquest curs més alumnes que l'any passat (passen de 70 a 78), mentre que a l'Escola Sant Cristòfor i al Col·legi Sant Lluís les matriculacions baixen lleugerament. En el primer cas tenen 39 alumnes menys que l'any passat i, en el segon, 20 menys.

Encara marcats per la covid

El curs 2021-2022 encara estarà caracteritzat per les mesures anticovid. Així, l'alumnat haurà de continuar portant la mascareta a les aules des de primer de primària, excepte al pati. Els grups també seguiran sent estables per tal de facilitar la traçabilitat de possibles positius per coronavirus.

Les famílies podran accedir als centres respectant les mesures sanitàries. També tornen les activitats extraescolars, a partir de l'octubre, i es podran fer festes sempre que sigui a l'exterior, sense aglomeracions i tenint en compte les mesures sanitàries en vigor en aquell moment.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 02:23