El dispositiu d’emergència sanitària segueix actiu durant tot l’agost

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 09:00

El comitè de seguiment de la pandèmia a Begues manté el seu operatiu activat per fer front a qualsevol situació derivada de la covid-19. Els serveis municipals bàsics mantenen també la seva activitat en coordinació amb la resta d’administracions.

Davant de l’actual situació d’emergència sanitària, cal seguir dia a dia les novetats que es derivin de l’afectació de la pandèmia en la salut pública. Per aquest motiu, el comitè d’emergència creat el passat mes de març, seguirà operatiu també durant el mes d’agost.

Encapçalat per l’alcaldessa de Begues, aquest grup de treball engloba els regidors i regidores titulars de les diferents àrees municipals, així com els serveis tècnics de Prevenció de Riscos, Policia Local, Serveis Socials, Secretaria, entre d’altres.

A través d’aquest grup es coordinen els diferents serveis municipals més directament implicats en la gestió de la pandèmia a nivell municipal. En aquest sentit es manté la coordinació diària amb el Servei Català de la Salut, a través del qual -i conjuntament amb el CAP Pou Torre- es fa el seguiment de l’evolució del nombre de casos i el control de possibles brots.

L’operatiu també coordina, a través de la Policia Local, les accions informatives, de control i sanció sobre les mesures de prevenció implantades. Alhora, els Serveis Socials municipals mantenen també els seus recursos operatius per seguir atenent tots aquells casos en seguiment, així com per fer front a qualsevol nova necessitat que calgui atendre. Els serveis d’Atenció Ciutadana també es mantenen operatius, centralitzats a través de l’OAC.

Per fer compatible el manteniment d’aquests serveis amb les vacances de treballadors i treballadores municipals, s’han establert torns diferenciats i s’ha reforçat el personal en àmbits com la Policia Local o els Serveis Socials.

Durant tot el mes s’anirà fent el seguiment de la situació a Begues, per tal d’atendre les necessitats de l’actual estat i avaluar o prendre les decisions que fossin necessàries en cada moment.

Darrera actualització: 31.07.2020 | 21:30