El Parc Prehistòric Cova de Can Sadurní no atura les activitats a l'agost

Divendres, 5 de d’agost de 2022 a les 12:00

Els dies 7 i 20 d'agost hi ha programades visites guiades a la cova de Can Sadurní. I, el 13 d'agost, una nova Ruta del Ferret, l'itinerari del carst. Per a ambdues activitats, cal reservar plaça.

El Parc Prehistòric Cova de Can Sadurní no atura les seves activitats adreçades al públic en general ni tan sols a l'estiu, amb dues propostes gestionades pel CIPAG.

Diumenge, 7 d'agost, es podrà visitar la cova de Can Sadurní. Es tracta d'unes visites guiades per a grups de màxim vint persones per torn. Cal reservar plaça a covacansadurni@gmail.com. Les visites es repetiran el 20 d'agost.

Finalment, el 13 d'agost tindrà lloc una nova Ruta del Ferret, l'itinerari del carst, un recorregut d'uns quatre quilòmetres pel massís del Garraf en el qual els visitants coneixeran els components d'un carst geològic, i es donen a conèixer els aspectes econòmics i històrics de la gent que hi vivia.

Per a aquesta activitat, en la qual poden anar fins a 25 persones per torn, també cal reservar plaça al correu electrònic citat anteriorment.

Darrera actualització: 04.08.2022 | 16:56