El petit comerç i les competicions esportives tornen aquest cap de setmana a Begues

Divendres, 19 de març de 2021 a les 10:00

Després de mesos d'estar tancat els dissabtes i diumenges, el comerç considerat no essencial pot tornar a obrir portes. Aquest cap de setmana es poden reprendre també les competicions esportives, tant d'esports federats com extraescolars.

Aquest cap de setmana serà el primer en què el petit comerç de Begues considerat no essencial podrà tornar a obrir després de mesos de no poder-ho fer a causa de les mesures anticovid decidides pel Procicat. Els establiments, però, hauran d'obrir amb el 30% de l'aforament.

La mesura està contemplada en les modificacions que van entrar en vigor dilluns passat, 15 de març, i que també tenen com a novetat la represa de les competicions en totes les edats, tant d'entitats i clubs federats com aquelles extraescolars.

A Begues aquest cap de setmana ja reprèn competicions el Club de Futbol Begues. La resta de clubs ho aniran fent a partir del proper cap de setmana, a mida que es vagin reprenent les seves respectives competicions.

El nou paquet de mesures del Procicat permet l'accés de públic, amb reducció d'aforament, a aquestes competicions. En aquest sentit, l'Ajuntament i els clubs esportius estan acabant de definir els mecanismes de control d'aforament que reclama la Generalitat per tal que aquesta tornada es faci de forma segura i amb responsabilitat.

Una altra de les novetats és la mobilitat. Des de dilluns passat, tothom qui ho desitgi ja es pot desplaçar per tot Catalunya, però només amb les persones amb qui es conviu. Les trobades socials estan limitades a sis persones que no siguin de la bombolla de convivència. Continua, però, el confinament nocturn.

Per a més informació, consulteu el Canal Salut.

Darrera actualització: 19.03.2021 | 09:40