El Projecte Educatiu de Begues celebra el seu III Fòrum

Dilluns, 18 de febrer de 2013 a les 00:00
El Grup Impulsor del Projecte Educatiu de Begues (PEB) donarà el tret de sortida al III Fòrum educatiu, el proper divendres 22 de febrer a l’Escorxador amb un debat precedit del documental “Libre te quiero” sobre els fets del 15M. El lema d’aquesta tercera edició és “Canviem? Canviem! Donem-li la volta, Construïm plegats” i comptarà amb activitats durant els mesos de febrer, març, abril i maig . L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, des del 2006 està impulsant el Projecte Educatiu de Begues, una aposta per la millora educativa del poble. Comprenent l’educació com quelcom present al llarg de tota la vida i no només durant la etapa infantil i juvenil.

 

>

Des dels primers passos del projecte fins ara, diversos ciutadans, representants d’entitats, serveis educatius i professionals  hem  format part del  Grup Impulsor i dels grups de treball del PEB. Gràcies als quals s’han  assolit fites que, sens dubte, han estat profitoses.

 

>

Des del Grup Impulsor, entenent que tots els ciutadans, entitats, serveis i professionals que viuen i treballen a la ciutat són agents educatius, agents sense els quals difícilment es pot aconseguir una veritable transformació cap un nou  model educatiu i de poble. Per això demanen  la participació de tothom al III FÒRUM del PEB  >p >er caminar cap a l’optimisme i generar propostes >.

 

>Els objectius del III Fòrum són >:

>  >

  • >Engegar projectes que promoguin la cohesió social, la participació i el compromís vers la societat.
  • >Engegar projectes que treballin i promoguin el canvi social cap a un decreixement raonat.
  • >Engegar projectes que donin oportunitats d’autorealitzar-se i afirmar-se com a persones en diversos àmbits: laboral, familiar, associatiu, etc.
  • >Engegar projectes que promoguin el pensament positiu, l’empatia, la resiliència i l’actitud positiva davant de les dificultats.
>  >

>ACTES:

>  >

>DOCUFÒRUM (taller-debat)

>documental Libre te quiero sobre els fets del 15M

>22 de febrer a les 19.30 h a l’Escorxador

>  >

>TAULA RODONA

>Què poden aportar les cooperatives al canvi social cap al decreixement?

>22 de març a les 19.30 h a l’Escorxador

>  >

>CONFERÈNCIA

>Construïm el canvi amb un vocabulari d’esperança. Claus per afrontar amb esperança la situació socioeconòmica actual

>A càrrec del sociòleg Jordi Grané

>12 d’abril 19.30 h a l’Escorxador

>  >

>Sessió de treball

>CLOENDA III FÒRUM

>11 de maig 10.30 h

>al pavelló de l’escola Sant Cristòfor > >

 

Darrera actualització: 09.08.2016 | 10:12