El SIAD ofereix atenció presencial a Begues

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 09:00

Les beguetanes que necessitin atenció psicològica per casos de violència masclista o assessorament jurídic per temes que les afecten per la seva condició de dona ja poden ser ateses presencialment al municipi.

Begues estrena atenció presencial del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Llobregat. Fins ara, les beguetanes que volien ser ateses pel SIAD havien de desplaçar-se fins a Sant Feliu de Llobregat, on hi ha la seu del servei, o bé desplaçar-se a un SIAD d'atenció presencial més proper. Però des del passat mes de juny, els serveis de psicologia i d’atenció jurídica del SIAD del Baix Llobregat ja atenen a dones beguetanes presencialment des de Begues. Concretament, el servei de psicologia atén a Begues els dijous (cada 15 dies), mentre que l'atenció jurídica es presta en funció de la demanda.

El SIAD és un servei del Consell Comarcal del Baix Llobregat adreçat als municipis de la comarca de menys de 20.000 habitants. Ofereix gratuïtament atenció psicològica a dones que hagin patit violència masclista i assessorament jurídic en situacions com separacions o divorcis, incompliments de sentències o processos penals per violència de gènere, entre altres.

Totes les entrevistes, de caràcter confidencial, es fan en despatxos dels Serveis Socials de Begues. Per a més informació, truqueu als Serveis Socials municipals (936 392 171) o bé entreu a la plana web del SIAD.

Darrera actualització: 27.08.2023 | 23:30