El talent artístic local es mostra dissabte al Raval de Sant Martí

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 09:00

Des de les 10 i fins a les 14 h, al barri es desenvoluparà el Begues Crea, la mostra de creació artística al carrer que pretén reivindicar el talent de la gent del municipi en diverses disciplines artístiques.

El Raval de Sant Martí serà l'escenari dissabte, 22 d'octubre, del Begues Crea, la mostra de creació artística al carrer que l'Ajuntament de Begues ha posat en marxa per posar en valor el talent artístic local.

Des de les deu del matí i fins a les dues del migdia, a la plaça del Raval i el seu entorn es podran admirar diverses formes de creacions artístiques elaborades per persones del poble que han respost a la crida que l'Ajuntament va fer fa uns mesos, a la cerca de gent amb ganes de mostrar i compartir les seves creacions.

Entre aquestes creacions artístiques hi haurà demostracions de pintura en viu i d'elaboració de puntes de coixí i costura, a més d'exposicions de quadres, ceràmica i treballs manuals.

També hi haurà actuacions i música en directe en una jornada on tothom qui tingui algun talent per mostrar hi és convidat. Si algú vol sumar-s'hi encara, només cal escriure al correu electrònic begues.cultura@begues.cat.

Darrera actualització: 18.10.2022 | 20:12