El Teatre El Goula acollirà quatre nous muntatges fins al maig

Dilluns, 23 de gener de 2023 a les 09:00

El 4 de febrer arribarà 'Tocar mare', obra per a la qual ja es poden comprar les entrades anticipades. El 4 de març serà el torn de 'Nua (radiografia d'un transtorn)'. I el 29 d'abril, a l'escenari del teatre beguetà s'omplirà de 'Les bones intencions'. Finalment, el 20 de maig es podrà veure 'La pell fina'.

Després de l'èxit aclaparant de l'espectacle 'Per fi sol!', protagonitzat pel membre del Tricicle Carles Sans i que ahir va omplir de gom a gom el Teatre El Goula, ja es coneixen les pròximes produccions que es podran veure sobre l'escenari beguetà fins al maig.

El següent muntatge serà 'Tocar mare' (4 de febrer, 20 h), per al qual ja es poden comprar les entrades anticipades. Es tracta d'una obra interpretada per Lluïsa Castell i Georgina Latre, les quals es posen en la pell de mare i filla, respectivament, per explorar les relacions familiars.

El 4 de març serà el torn de 'Nua (radiografia d'un trastorn)'. Es tracta d'un monòleg protagonitzat per Ann Perelló en el qual es reflexiona sobre els trastorns alimentaris i la pressió estètica, però també es llança un missatge positiu sobre com sortir-se'n.

El 29 d'abril s'interpretarà sobre l'escenari del Teatre El Goula 'Les bones intencions', una tragicomèdia on Míriam Iscla i Joan Negrié interpreten dos personatges que només tenen en comú ser uns perdedors. Això els unirà en un projecte empresarial que no sortirà com esperen.

Finalment, el 20 de maig es podrà veure a Begues 'La pell fina', una comèdia on es reflexiona sobre la manera de tractar la gent que ens envolta. Cal ser sempre honestos? Els hem de dir la veritat malgrat que els ofengui? Interpretada per Biel Duran, Ricard Farré, Laura Pau i Laura Porta.

Més cinema familiar en català

Per altra banda, l'11 de febrer el Teatre El Goula acollirà una altra sessió de cinema familiar en català. Es tracta de la pel·lícula 'El prodigiós Maurice', una producció inspirada en el conte dels germans Grimm, 'El flautista d'Hamelín', i basada en una popular novel·la de Terry Pratchett.

La venda d'entrades (que costen 5 euros i no són numerades) serà del 6 al 10 de febrer al Centre Cívic El Roure de 10 a 12 h i de 17 a 19.30 h. Només es pot pagar amb targeta. Les entrades també es podran adquirir el mateix dia del passi des d'una hora abans.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 12:44