El Teatre El Goula acull dimecres la conferència inaugural del curs escolar 2023-2024

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 09:00

L'acte s'adreça a tota la comunitat educativa de Begues i anirà a càrrec de David Bueno, biòleg i investigador en genètica a la Universitat de Barcelona.

El Teatre El Goula acollirà dimecres, 20 de setembre, una conferència titulada ‘Créixer en el món d’avui dia’, a càrrec del doctor en Biologia i investigador en genètica a la Universitat de Barcelona David Bueno. L’acte, que començarà a les 18 h, serà la inauguració del curs escolar 2023-2024.

La conferència és oberta a totes les famílies, alumnat i personal docent de Begues, per la qual cosa tothom qui ho desitgi pot plantejar una pregunta a Bueno, o bé escanejant el codi QR de la imatge.

L’acte tractarà sobre el desenvolupament cognitiu i els factors que incideixen en el creixement dels infants i dels adolescents, tot posant l’atenció en l’absentisme escolar, i també del treball conjunt que han de fer les escoles i les famílies per a mantenir i reforçar l’autoconfiança dels joves.

L'activitat comptarà amb un servei d'acollida per a infants majors de tres anys. El servei s'ha de sol·licitar al correu electrònic begues.educacio@begues.cat abans de dimarts, 19 de setembre, al migdia.

Bueno, autor de diversos llibres i articles sobre educació i neurociència, ha centrat les seves investigacions en la genètica del desenvolupament i la relació amb el comportament, inclosos els processos d’aprenentatge.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 13:45