El Teatre El Goula aixeca dissabte el teló per escenificar 'Conspiranoia'

Dilluns, 12 de febrer de 2024 a les 09:00

Eduard Farelo, Mia Esteve, Àurea Márquez i David Vert interpreten una comèdia dramàtica en la qual un grup d'amics provarà de fer veure la realitat a una amiga que creu en tota mena de teories conspiranoiques. Però el procés també treurà a la llum secrets i mentides entre els membres d'aquest grup que es coneixen des de petits.

Grans noms de l’escena catalana com Eduard Farelo, Mia Esteve, Àurea Márquez i David Vert seran dissabte sobre l’escenari del Teatre El Goula per representar l’obra Conspiranoia (20 h).

Es tracta d’una comèdia dramàtica creada per Marc Angelet i Jordi Casanova en la qual tres amics posen en marxa una intervenció per fer veure la realitat a una altra amiga que creu en tota mena de teories de la conspiració.

La intervenció farà treure a la llum secrets i mentides d’aquest grup d’amics que es coneixen des de petits, però que guarden malestars i neguits que, potser, no calia dir-los en veu alta.

Aquesta serà la primera proposta teatral de l’any del Teatre El Goula. Les altres també seran dues comèdies com Austràlia (23 de març) amb Ester Cot, Meritxell Huertas, Brian Lehane i Carme Poll, i La paella dels dijous (27 d’abril), amb Llum Barrera, Jordi Andújar i Núria Cuyàs.

Darrera actualització: 09.02.2024 | 11:15