El Teatre El Goula fa una aposta pels espectacles familiars

Dimecres, 20 de març de 2024 a les 09:00

El 18 de maig hi actuarà el grup Xiula amb l'espectacle Babynova, per al qual les entrades ja estan a la venda. Al llarg de l'any també arribaran els muntatges sobre Peter Pan i Els músics de Bremen.

El Teatre El Goula iniciarà el mes vinent un cicle cultural per a tota la família. Així, el 18 de maig s'hi podrà veure un concert del grup Xiula. Les entrades ja són a la venda al web del Centre Cívic El Roure (5,60 euros anticipada).

Xiula, grup format per quatre músics i educadors, portarà a Begues l'espectacle Babynova, un disc amb cançons amb contingut educatiu i alhora que tracten temàtiques vitals amb sentit crític, amor i humor.

Al llarg de l'any, al Teatre El Goula es presentaran altres espectacles familiars com el de Peter Pan o el dels Músics de Bremen. En ambdós casos arribaran al municipi al segon trimestre de l'any.

Aquest nou cicle vol reivindicar el públic familiar de Begues mitjançant una oferta que complementa la que ja s'ofereix a la Biblioteca La Ginesta o bé en esdeveniments com la Festa Major o la Festa dels Drets dels Infants, entre altres.

Darrera actualització: 19.03.2024 | 11:46