Els actes de la Revetlla de Sant Joan es concentraran a la plaça de l'Ateneu

Dimarts, 15 de de juny de 2021 a les 09:00

Enguany tornarà a celebrar-se l'encesa del peveter amb la flama del Canigó en una nit on també hi haurà la música tradicional de Mon Cardona i acabarà amb un ball de revetlla amenitzat pel grup Zenit.

Begues tornarà a celebrar la revetlla de Sant Joan al carrer. Serà, això sí, una revetlla marcada per les mesures sanitàries per a evitar contagis de covid i seguint la directriu del Procicat que prohibeix les grans aglomeracions. D'aquesta manera, els actes es concentraran a la plaça de l'Ateneu, amb control d'aforament i tothom assegut.

En aquest escenari i aproximadament cap a les set de la tarda, hi haurà l'encesa del peveter amb la flama del Canigó. Tothom qui ho vulgui podrà venir i encendre la seva espelma, llàntia o fanalet. Tot seguit hi haurà la lectura del manifest d'Òmnium Cultural i la música tradicional de Mon Cardona.

A més, les Bruixes de Begues repartiran rams d'herbes remeieres. El punt final el posarà el grup de música Zenit en un ball de revetlla que començarà cap a dos quarts de dotze de la nit i acabarà un parell d'hores més tard.

Per una revetlla segura

Per tal d'evitar contagis de coronavirus, des de Protecció Civil s'avisa que no estan permeses les aglomeracions, per la qual cosa es demana celebrar la festa de Sant Joan en grups reduïts de familiars o amics.

A més, cal mantenir les mesures bàsiques com portar la mascareta correctament col·locada, distància de seguretat entre persones d'un metre i mig i rentar-se sovint les mans amb gel hidroalcohòlic. Tampoc no es recomana compartir els estris de menjar durant els àpats.

Darrera actualització: 14.06.2021 | 18:53