Els comerciants, restauradors i industrials de Begues ja es poden inscriure a la Fira de Nadal

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 11:00

L'esdeveniment comercial tindrà lloc el 16 de desembre al passeig de l'Església i al carrer Major, d'11 a 20 h. Els comerciants, restauradors i industrials interessats a participar-hi s'han d'inscriure a través d'un formulari en línia.

Els comerciants, restauradors i industrials de Begues ja es poden inscriure a la Fira de Nadal, la qual tindrà lloc el 16 de desembre. La data límit d’inscripció és el 27 de novembre, i s’ha de fer mitjançant un formulari en línia.

L’Ajuntament de Begues posarà a disposició dels comerciants, restauradors i industrials del municipi la carpa del passeig de l’Església i els punts de llum necessari. Els comerços del carrer Major podran ubicar les carpes al davant dels seus establiments. 

Les empreses i comerços de fora de Begues hauran de portar la seva pròpia carpa i el material necessari. A més, tots els estands hauran d’estar decorats amb motius nadalencs. Durant la Fira (d’11 a 20 h) hi haurà diferents accions d’animació comercial i activitats per als més menuts.

L'objectiu de la Fira de Nadal és el de donar a conèixer la fortalesa del comerç local i del mateix municipi de Begues, de forma que les compres de Nadal es puguin realitzar al poble i no calgui desplaçar-se als grans centres comercials propers.

Darrera actualització: 13.11.2023 | 10:27