Els projectes d'inversió dels pressupostos participatius, en la recta final

Divendres, 31 de març de 2023 a les 12:00

Els quatre projectes escollits en la fase de votacions dels pressupostos participatius 2021-2022 signifiquen una inversió municipal de 50.000 euros.

Els quatre projectes d'inversió municipal proposats i escollits per la ciutadania a través dels pressupostos participatius 2021-2022 estan gairebé enllestits.

A Begues Parc, concretament a la confluència entre els carrers Pou del Glaç i Fonteta, s'ha instal·lat una àrea de descans amb jocs per als infants.

Al Centre Cívic El Roure ja està habilitat el buc petit per a assajos musicals després de millorar-ne la insonorització i equipar-lo amb nou material tècnic i instrumental.

Les persones amants del senderisme disposaran d'un itinerari de passeig saludable per l'entorn natural de Begues, convenientment senyalitzat i adaptat a persones de totes les edats.

Finalment, el Raval de Sant Martí veurà arranjada la cantonada del passatge Sant Martí, davant Cal Purrós, amb la pavimentació amb pedra natural i la instal·lació d'un banc.

Les quatre actuacions sumen un total de 50.000 euros d'inversions i van ser les escollides en la fase de votacions del procés, en les quals van participar un centenar de veïns i veïnes.

El seguiment de tot el procés dels pressupostos participatius es pot consultar al web Decidim Begues.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:06

Imatges