Els Reis Mags arriben avui a Begues i passaran per tots els carrers

Dimarts, 5 de gener de 2021 a les 09:00

A partir de les 17 h, el seguici reial recorrerà el municipi precedit d'una música que anunciarà la seva arribada, de forma que les famílies puguin sortir a finestres i balcons a saludar-los.

Per fi ha arribat el gran dia, el que estaven esperant tots els infants de Begues. A partir de les 17 h, el seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar començarà un recorregut per tots els carrers del municipi perquè cap nen i nena es quedi sense saludar-los.

Però com que aquest any ha començat igual com va acabar l'anterior, és a dir, amb restriccions per culpa de la covid-19, l'arribada dels Reis Mags serà un pèl diferent en un esforç organitzatiu entre Joves pel Nadal, la Policia Local i el personal tècnic municipal. Un esforç que, a última hora, s'ha vist estroncat en part, degut a l'anul·lació del lliurament de regals a domicili. Tot i aquest entrebanc, els Reis arribaran aquesta tarda a Begues i treballaran de valent tota la nit per no deixar cap llar sense la màgia d'aquesta nit.

Per veure passar els Reis, es demana que les famílies es quedin a casa a esperar que el seguici reial passi pel seu carrer. L'arribada serà anunciada per una gran música. En escoltar-la, podreu sortir a finestres i balcons o baixar al jardí i al portal de casa.

A partir de les 17 h, estigueu atents a les xarxes socials de l'Ajuntament. Tant bon punt arribin Ses Majestats, l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, els lliurarà la clau màgica que obre les portes de totes les cases del municipi, com a preludi d'un missatge de benvinguda que oferirà el Rei Gaspar abans d'iniciar el recorregut.

Recorregut orientatiu

El passeig s'iniciarà a les 17.00h i es preveu seguir el següent recorregut per barris:

Mas Ferrer - Can Bartró - Cal Vidu - La Rectoria - Bassa Blanca - Ca n'Amell - Bon Soleil - Bon Soleil II - Santa Eulàlia - Can Sadurní - Mas Pasqual - La Barceloneta - Begues Parc - Campamà - La Costeta - Zona Centre.

El passeig anirà regulat per patrulles de la Policia Local i si en algun punt detecten que s'està acumulant massa gent o no es compleixen mesures de prevenció sanitària, es modificarà el recorregut mentre una patrulla intervé en aquell punt per disoldre la concentració o requerir a les persones el compliment de les mesures sense haver d'aturar el passeig.

Per aquest motiu la crida que es fa a la població és que restin durant la tarda a casa i que, en sentir la música, surtin al balcó de casa o baixin únicament al portal de casa seva per veure els Reis.

El recorregut permetrà que els Reis passin per tots els carrers del poble, amb l'única excepció de les masies aïllades i quatre petits passatges o carrerons sense sortida on els vehicles no tenen espai per entrar i maniobrar per sortir de cara.

Està previst que el passeig finalitzi cap a les 20.30h. Així doncs, aquesta tarda: paciència, responsabilitat i molta màgia!

Darrera actualització: 05.01.2021 | 13:10