Es busquen artistes locals per a un nou festival al carrer

Dimecres, 4 de de maig de 2022 a les 09:00

Begues Crea, que es vol posar en marxa a l'estiu, vol omplir els carrers del municipi de creadors locals no professionals i donar-los un espai on compartir el seu art amb tot el poble.

L'Ajuntament de Begues vol posar en marxa a l'estiu el Begues Crea, un festival d'arts plàstiques, escèniques o musicals que es desenvoluparà al carrer. Per aquest motiu, es busquen artistes locals d'aquestes disciplines que no s'hi dediquin professionalment.

Begues Crea pretén ser una cita pensada per omplir alguns espais públics exteriors de Begues amb demostracions, actuacions o exposicions i de disciplines com la dansa, el teatre, els monòlegs, la pintura, l'escultura, el grafit o la música (cant o instruments, individual o col·lectiu).

Aquelles persones o grups que tinguin ganes de mostrar la seva creació en públic tan sols han d'enviar un correu a begues.cultura@begues.cat indicant el nom i els cognoms, l'edat i el tipus d'expressió artística que conreen.

Un espai on compartir el talent local

A partir d'aquí, es confeccionarà un programa d'activitats per omplir els carrers de Begues de creadors locals no professionals i donar-los un espai on compartir el seu art amb tot el poble.

En paral·lel, també s'organitzaran activitats per a aquelles persones que vulguin iniciar-se en alguna de les disciplines a les quals es dirigeix el festival Begues Crea.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 10:05