Es milloren els accessos al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi

Divendres, 24 de març de 2023 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues inverteix més de 59.000 euros en la millora dels accessos al poliesportiu, l'adequació a la normativa de seguretat i a diverses obres d'impermeabilització i drenatge. Les millores també arribaran al parc infantil, on ja s'hi ha instal·lat una tirolina.

Amb l'objectiu de millorar els entorns de la Zona Esportiva Municipal no només per a la pràctica esportiva local sinó també per al gaudi lúdic i recreatiu de tota la ciutadania, l'Ajuntament de Begues inverteix un total de 59.754,68 euros en la millora dels accessos al Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi, tasques d'impermeabilització de l'edifici i en la renovació del parc infantil exterior.

En el primer cas, s'han destinat a la realització d'uns treballs que han corregit la inclinació del pendent dels paviments exteriors per evitar l'entrada d'aigua de pluja. També s'ha millorat l'entrada en cas de situacions d'emergència i s'ha adaptat a les persones amb mobilitat reduïda amb la construcció d'una rampa lateral.

Altres actuacions que s'han fet al pavelló ha estat la col·locació de canals laterals des de la coberta per evitar que l'aigua de la pluja provoqui humitats a les parets de l'equipament. A més, s'ha solucionat un problema trobat en el desguàs dels lavabos en el vestidor destinat a l'arbitratge.

Per altra banda, també s'està duent a terme la renovació del parc infantil situat a l'entrada de la Zona Esportiva des del carrer Santa Eulàlia. En aquesta intervenció, a banda de millorar els aparells de joc, ja s'hi ha instal·lat una tirolina de vint metres d'ús públic i es col·loca un nou tancament al voltant de la zona.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 11:13