Es posa en marxa l’elaboració d'un Pla Local d’Infància i Adolescència a Begues

Dijous, 1 de febrer de 2018 a les 09:00

El document serà una radiografia precisa d'aquest segment de població a Begues per tal d'ampliar les actuacions que ja es fan en aquest àmbit des de l'Ajuntament.

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona per a elaborar un Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA). D’aquesta manera, el consistori beguetà disposarà d’ajut tècnic per a realitzar un treball de camp amb entrevistes i tallers a les diferents entitats del municipi, centres educatius i altres sectors.

Amb el PLIA es disposarà d’una radiografia precisa de la infància i l’adolescència a Begues, de forma que es pugui treballar per millorar les actuacions cap a aquest segment d’edat al municipi. Aquesta intenció ja va quedar palesa amb l’aprovació per unanimitat, en el ple del 29 de novembre de 2017, d’una moció en defensa dels drets dels infants.

Segons el Pla de Treball de la Diputació, el PLIA (que va ser presentat al Consell Escolar Municipal, òrgan on hi ha representada tota la comunitat educativa de Begues, el 13 de desembre -foto-) hauria d’estar redactat i validat cap al maig. Entre aquest mes i juny, s’haurien de fer públic el document tant a la ciutadania com al Ple.

Darrera actualització: 31.01.2018 | 18:18