Es presenta el Programa d'Actuació Municipal per al mandat 2023-2027

Dijous, 7 de març de 2024 a les 09:00

El PAM és el full de ruta de les principals actuacions del govern local per als pròxims anys. En concret s'hi han definit 88 actuacions estructurades en 12 eixos que busquen el benefici i el progrés del municipi. 

El govern municipal de Begues ja ha presentat el Programa d’Actuació Municipal (PAM) per al mandat 2023-2027. Es tracta del document que estableix el full de ruta de les principals actuacions a desenvolupar al llarg d’aquests quatre anys en diferents àmbits. Algunes donen continuïtat a projectes iniciats durant l’anterior mandat, mentre que d’altres s'incorporen com a noves.

En concret, són 88 actuacions estructurades en 12 eixos, els quals van des de la millora dels espais públics i els serveis a la ciutadania, fins al compromís amb l’habitatge públic i l’urbanisme de qualitat o la modernització de la Zona Esportiva Municipal.

El PAM també inclou propostes específiques per a les persones grans, la infància, l'adolescència i la joventut, i per al benestar animal. I també accions per millorar el transport públic i la mobilitat, així com la sostenibilitat i l'emergència climàtica, sense oblidar el patrimoni i l'entorn natural, el compromís amb el comerç, el turisme i l'economia local, ni tampoc la solidaritat i la gestió eficient dels recursos públics.

Amb visió transversal i en benefici de tota la ciutadania

L'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, s'ha mostrat satisfeta per l'acord assolit pel govern municipal a l'hora de projectar "un PAM que recull molts dels compromisos electorals dels grups que conformen el govern, amb una visió transversal i en benefici del conjunt de la ciutadania".

Jordi Montaña, tercer tinent d'alcaldia i portaveu adjunt de Junts per Begues, ha qualificat el PAM "d'ambiciós però assolible, que dona continuïtat a projectes iniciats en l'anterior mandat alhora que n'incorpora de nous".

A parer de Benito Navarro, segon tinent d'alcaldia i portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya, "aquest PAM permet donar un impuls a les polítiques socials, de benestar i transformació, amb la mirada posada en el progrés de Begues".

Per a més detalls, consulteu el Programa d’Actuació Municipal 2023-2027.

Darrera actualització: 06.03.2024 | 16:45