Es renoven els convenis dels serveis d'atenció psicològica i de salut mental

Dilluns, 3 de maig de 2021 a les 09:00

L'Ajuntament de Begues, en conveni amb la Creu Roja i l'Associació de Salut Mental del Baix Llobregat, presta serveis d'atenció psicològica i de salut mental. Ambdues prestacions es vehiculen a través dels Serveis Socials municipals.

L'Ajuntament de Begues ofereix a la ciutadania un servei d'atenció psicològica a través de Creu Roja i un d'atenció a la salut mental amb l'Associació de Salut Mental del Baix Llobregat. Ambdós serveis es vehiculen a través dels Serveis Socials municipals.

El servei d'atenció psicològica renovat amb la Creu Roja està enfocat a oferir suport, assessorament i orientació a les famílies o a algun dels seus membres que estiguin afectats per problemàtiques bio-psicosocials.

Amb el segon conveni, l'Associació de Salut Mental del Baix Llobregat acollirà i donarà servei a la ciutadania de Begues que requereixi atenció per les conseqüències d'una malaltia mental, ja sigui de les persones sol·licitants o de les seves famílies.

Per accedir als dos serveis, els Serveis Socials municipals mantenen una entrevista amb la persona sol·licitant per tal de fer una valoració de la situació. Un cop realitzada aquesta valoració, els Serveis Socials fan la derivació cap a un dels dos serveis.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 01:31