Exposició al Petit Casal sobre els parcs del Garraf, Olèrdola i Foix

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 09:00

La mostra, organitzada per la Xarxa de Parcs Naturals, es pot visitar al Centre d'Informació del Parc del Garraf, fins a finals d'agost. Mitjançant plafons i altres recursos com audiovisuals i jocs, es presenten els paisatges, la fauna i la història dels tres espais naturals.

La planta baixa del Petit Casal acull fins al 31 d'agost una exposició sobre la història, el paisatge i la fauna dels parcs del Garraf, Olèrdola i Foix. Es tracta d'un muntatge itinerant organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

La mostra, que es pot veure al Centre d'Informació del Parc del Garraf, consisteix en una desena de plafons i altres recursos com visites virtuals, jocs i informació d'interès sobre els tres espais naturals. Es pot visitar els caps de setmana i els dies festius de 10.00 h a 14.00 h.

Els tres parcs representen un espai protegit amb uns valors ecològics i culturals excepcionals repartits en més de 19.000 hectàrees i tretze municipis. La diversitat orogràfica permet que hi visquin animals de tota mena, tant terrestres com mariners o fluvials.

Els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix formen un conjunt muntanyós harmònic, travessat pel riu Foix, que esdevé un autèntic corredor biològic entre la muntanya i el mar, resseguint vinyes, masies, boscos i antics molins fariners.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 13:10

Imatges