Finalitzades les obres de reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró

Dimecres, 28 de febrer de 2024 a les 09:00

Avui dimecres s'obrirà completament la via al trànsit. Aviat s'instal·laran els elements de mobiliari urbà, com papereres, bancs i la marquesina de la parada del bus, el qual recuperarà el pas per l'avinguda la setmana vinent.

Cap a migdia d'aquest dimecres, 28 de febrer, es retiraran els blocs que encara impedien la circulació de vehicles per l'avinguda Torres Vilaró. El trànsit, per tant, podrà tornar a circular pel conjunt de la via, donant per finalitzades d'aquesta manera, de forma efectiva, les obres de reurbanització de l'avinguda.

Es posa així punt final a mesos d'obres que han permès convertir l'antiga carretera d'entrada i sortida del municipi en un nou vial d'un únic sentit de circulació, completament remodelat, creant un passeig on conviuen els cotxes amb un nou carril bici i àmplies zones de passeig per a vianants.

A més, els treballs també han permès millorar les xarxes de serveis bàsics (clavegueram, aigua i enllumenat), i soterrar el cablejat elèctric i de telefonia.

Pendents d'alguns treballs menors

L'obertura de la via al trànsit i la retirada de maquinària i operaris comporta la finalització formal de les obres. Tot i això, en els dies vinents encara es duran a terme alguns últims treballs menors, com la instal·lació de papereres i bancs, la retirada d'alguns elements antics de les instal·lacions de serveis o el muntatge de la marquesina de la parada de bus.

Precisament és previst que la setmana que ve la línia 902 recuperi el recorregut habitual, accedint pel carrer Agricultura i, des d'aquí, agafant ja la nova avinguda en direcció a Gavà.

Darrera actualització: 28.02.2024 | 09:19