Grup de Suport Emocional per a persones cuidadores no professionals

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 09:00

Amb l'objectiu de compartir la sobrecàrrega emocional i física, conèixer altres experiències i reduir l'estrès es posa en marxa un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals. Seran deu sessions presencials a l'escola Sant Cristòfor, tots els dimarts des del 7 de març fins al 16 de maig. 

Qui cuida les persones cuidadores? Amb l'objectiu de compartir la sobrecàrrega emocional i física que comporten les atencions a les persones amb dependència, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès, l'Ajuntament de Begues posa en marxa un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua destinat a persones cuidadores no professionals.

Es tracta d'un espai de relació i d'intercanvi d'experiències dividit en deu sessions presencials i conduïdes per una persona professional de la psicologia. Les sessions tindran lloc tots els dimarts des del 7 de març fins al 16 de maig, de 17.15 h a 18.45 h, a l'escola Sant Cristòfor i hi haurà servei d'acollida.

Les persones que hi estiguin interessades han d'omplir un formulari d'inscripció i s'han de comprometre a assistir a totes les sessions i a compartir les seves experiències amb les altres persones que es troben en la mateixa situació.

Per a més informació, truqueu al 667 864 670.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 09:03