Inici del procediment d'avaluació ambiental per al desplaçament de la línia d'alta tensió

Dijous, 6 d'abril de 2017 a les 11:05

La Generalitat ha iniciat el procediment d'avaluació ambiental per al desplaçament de la línia en el tram urbà de Begues. S'obre, doncs, el període d'exposició pública sobre l'abast que ha de tenir l'estudi d'impacte ambiental del projecte.

En data 5 d'abril de 2017, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha donat inici al procediment d’avaluació ambiental del projecte per al desplaçament de la línia aèria d’energia elèctrica a 220kV Penedès-Viladecans. A aquest efecte, el Departament ha tramès a l’Ajuntament la notificació de l’inici de les consultes preceptives a les administracions amb competències concurrents i als diferents agents amb interessos sobre el territori afectat, d’acord amb el procediment reglamentàriament establert. 

D'aquesta manera s'inicia el període d’exposició pública del procés, per tal de poder efectuar els suggeriments que corresponguin, per un termini de trenta dies. El document inicial pot ser consultat en aquest enllaç, o en els arxius adjunts d'aquesta notícia. 

Aquest procediment d'avaluació ambiental s'ha elaborat de manera conjunta per especialistes de Red Eléctrica Española amb el suport tècnic del mateix Ajuntament de Begues i del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. El resultat ha estat un document ambiental previ que reflecteix una primera aproximació a totes les possibilitats d’actuació al voltant del desplaçament de la línia d’alta tensió que actualment passa pel mig del casc urbà del municipi. 

Darrera actualització: 06.04.2017 | 11:01