Inversió de més de 62.000 euros en una nova deshumectadora per a la piscina coberta

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 09:00

Es tracta d'una màquina que manté la humitat relativa de l'aire en les condicions òptimes per a la bona salut de les persones que treballen a la instal·lació i per a les que en són usuàries.

L'Ajuntament de Begues invertirà 62.920 euros en una nova deshumectadora per a la piscina coberta municipal. Es tracta d'una màquina la funció de la qual és el tractament i condicionament de l'aire a l'interior en les condicions de temperatura i humitat adequades per aquest tipus de recintes.

El tractament de l'aire per al control de la qualitat, la temperatura i la humitat relativa en una piscina coberta és essencial per al confort de les persones que treballen en la instal·lació i per a les usuàries.

En les piscines interiors, l'evaporació de l'aigua s'acumula a l'aire i augmenta la humitat, cosa que pot anar en perjudici de les persones que es trobin dins la instal·lació.

Segons la normativa actual, la temperatura de les piscines interiors s'ha de mantenir entre un i dos graus per sobre de la de l'aigua del vas, mentre que la humitat relativa ha de ser inferior al 65%.

La nova deshumectadora substituirà l'actual, la màquina que es va instal·lar des de la inauguració de la Piscina Municipal, ara fa més de dues dècades, i la qual ja ha arribat al final de la seva vida útil.

Darrera actualització: 17.02.2023 | 10:16