Inversions i millores de l'Ajuntament a l'Escola Sant Cristòfor i a la Llar d'Infants El Guinyol

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 09:00

El consistori beguetà destina enguany més de 40.000 euros a la millora de l'Escola Sant Cristòfor.

Com cada any a l'inici del curs escolar, l'Escola Sant Cristòfor i la Llar d'Infants El Guinyol inauguren una sèrie de reformes i rehabilitacions a les seves instal·lacions per tal de millorar tant el treball docent com el benestar de l'alumnat.

En el cas de l'Escola Sant Cristòfor, l'Ajuntament ha destinat 40.000 euros a tasques de manteniment i inversions. La major part dels diners s'han destinat a actuacions de reforma i millora de les instal·lacions, però també n'hi ha hagut per a elements nous, com aparcabicicletes, una taula de ping-pong i una cúpula geodèsica (foto) situada al pati.

També és previst que al pati es col·loquin unes estructures que facin ombra, una mena de tendals que permetin a l'alumnat refugiar-se de la calor durant els dies d'estiu. Es tracta d'una demanda provinent de l'Associació de Famílies d'Alumnes i que tindrà un cost aproximat d'uns 7.000 euros.

De les inversions que ja s'han portat a terme, cal destacar els 9.000 euros destinats a diverses reparacions a la zona de la cuina o els 7.000 euros que s'han destinat a pintar sis aules d'infantil i passadissos de l'escola.

Finalment, cal remarcar que també s'ha canviat la terra de jardineres i sorrals del centre educatiu, s'han renovat els baixants i canals de les cobertes i s'ha reparat el paviment de formigó a les zones que estaven més malmeses, entre altres intervencions menors.

Arranjaments a la Llar d'Infants

La Llar d'Infants El Guinyol, per la seva banda, comença el curs amb nou material de presentacions, una sala de psicomotricitat renovada i l'adequació de diferents espais del centre educatiu per tal de fomentar el creixement dels infants de forma autònoma, a través de materials naturals o la taula d'experimentació, entre altres. A més, aquest curs es renovaran els jocs infantils amb una inversió de 10.000 euros.

Per quart curs consecutiu, la taxa de la Llar d'Infants es manté congelada.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 10:25