Ja es poden comprar les entrades per als propers espectacles del Teatre El Goula

Dilluns, 6 de novembre de 2023 a les 09:00

Dissabte, 18 de novembre, s'hi representarà l'obra FitzRoy, mentre que el 27 de gener arribarà l'espectacle Strafalari, del Mag Lari. Les entrades per a tots dos muntatges es poden adquirir en línia.

Ja es poden comprar en línia les entrades per a FitzRoy, el muntatge teatral que es podrà veure sobre l’escenari del Teatre El Goula aquest dissabte, 18 de novembre, a les 20 h. El preu de l’entrada anticipada és de 26,10 euros, i de 27,10 euros si es compra a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

Interpretada per Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Mima Riera, l’obra presenta quatre escaladores a punt de pujar al FitzRoy, una muntanya de la Patagònia. Durant l’ascensió apareixen problemes que les faran dubtar si continuar o no.

La peça és fruit de la col·laboració entre el guionista Jordi Galceran i el director Sergi Belbel, autors de reconeguts èxits com El mètode Grönholm, El crèdit o Paraules encadenades, entre altres.

Al gener, la màgia del Mag Lari

També es poden comprar les entrades per a l’espectacle Strafalari que el Mag Lari portarà al Teatre El Goula el 27 de gener. Les entrades, que només es poden adquirir anticipadament en línia, tenen un preu de 18 euros.

Strafalari és un espectacle de màgia i amb molt d’humor, al més pur estil Las Vegas, carregat de participació i grans il·lusions, i apte per a tots els públics.

Darrera actualització: 06.11.2023 | 10:02